A XX. század nagy háborúinak hadjáratai, csatái, alakjai, hősei, fegyverei, érdekességei

TARTALOMJEGYZÉK

2016. december 06. - Harmat Árpád

 

Kommentelési szabályzat

A Háborúk blog előmoderációs, ami azt jelenti, hogy amikor beír valaki egy hozzászólást, akkor az sajnos nem jelenik meg azonnal, csak miután jóváhagyta valamelyik szerkesztő. Ezen a téren némi türelmet kérünk, ugyanis van főállásunk és családunk is. Összesen 5 + 1 szabály létezik:

  1. Nem jelenik meg egy hozzászólás, ha az trágár, vagy a szerkesztőkkel szemben személyeskedő, gyalázkodó vagy hitelrontó (esetleg nyelvtannáci).
  2. Nem jelenik meg egy hozzászólás, ha az teljesen irreleváns a kommentelt tartalommal, azaz nem függ vele össze.
  3. Nem jelenik meg egy hozzászólás, ha az adott posztot értelmetlenül becsmérli a konstruktív kritizálás helyett. (Magyarán: ha csak azért szól hozzá valaki egy-egy posztunkhoz, hogy az adott cikk stílusát, szóhasználatát, fogalmazás-módját, helyesírását vagy szerzőjét becsmérelje, ne csodálkozzon, ha kommentjét kukába vágjuk, őt magát meg kitiltjuk.)
  4. Nem jelenik meg az a hozzászólás, mely egyértelmű tárgyi tévedéseket rögzít, ezzel megtévesztve olvasóinkat!
  5. Nem jelentetünk meg olyan hozzászólásokat, amelyek más oldalakat, blogokat, posztokat reklámoznak és népszerűsítenek. 
  6. Fenntartjuk annak jogát is, hogy ne jelentessük meg mindazon hozzászólásokat, melyek nem viszik előre a kommunikációt, és bár nem bántóak, sértőek, vagy trágárak, de nem is tesznek hozzá semmit a poszt témájának értelmes megvitatásához pl. ugyanazt a "csontot" rágják tovább, alapvető tényeket tagadnak, feleslegesen kötekednek  (velünk, a poszttal vagy másik kommentelővel szemben), illetve semmi újat nem mondanak az előzőekben elhangzottakhoz képest.

trollok.jpg

Egy poszt a moderálásról

A bejegyzés trackback címe:

http://haboruk.blog.hu/api/trackback/id/tr2512029083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Levisomnus 2017.01.30. 19:52:15

Adolf Hitler a franciákkal és angolokkal szövetséges Lengyelország lerohanásával gyakorlatilag kiprovokálta a nyugati hatalmak hadüzenetét 1939-ben. Párizs és London azonban türelmet gyakorolt és meglepő módon válaszul nem támadta meg Németországot. Tehát még ezen a ponton - azaz 1939 őszén is - elkerülhető let volna a világméretű válság. Ám a Führer (biztos ami biztos alapon) megtámadja még Dániát is, majd lerohanta Hollandiát, Belgiumot, sőt Franciaországot is. Mindezek fényében CSEPPET SEM TÚLZÁS A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ KIROBBANTÓJÁNAK NEVEZNI"hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy 5-6 független, szuverén országot tarolt le hadseregével.